Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

School of Love

Deep Hanging Out – Kin families

Potluck diner
Woe 24.04.2024
19:00 – 22:00
BK6

SOL deep hanging out

School of Love (SOL) nodigt je uit voor een voorproefje van Togethermess, een laboratorium van een week rond kunst en levenspraktijken over verwantschap en kin families. Tijdens een informeel potluck diner kan kennis en ervaringen over verwantschap en kin families gedeeld worden.

Dit diner biedt een unieke kans om in contact te komen met vrienden en onbekenden, persoonlijke anekdotes te delen en de veelzijdige aspecten van verwantschapsbanden te verkennen. Door een gezamenlijke dialoog willen we het begrip verdiepen en een gemeenschapsgevoel creëren rond dit verrijkende onderwerp.

Kom mee aan tafel zitten voor een uitwisseling van ideeën, verhalen en inzichten. Of je nu een expert bent over het onderwerp of gewoon nieuwsgierig naar de diversiteit van verwantschaps- en familievormen, jouw aanwezigheid en perspectief zijn waardevol.

Praktisch

De plaatsen zijn beperkt. Stuur een mailtje naar lien@buda.be om je aanwezigheid te bevestigen. Breng a.u.b. een vegetarisch gerecht om te delen en/of een drankje mee.


Dit project kadert binnen ons traject Learning Together, een pedagogisch platform ingebed in BUDA, een collectieve plek voor kritische reflectie, waar banden worden gesmeed binnen en buiten de artistieke gemeenschap. Het doel is om elkaar en elkaars praktijken te verrijken, en via kruisbestuiving de productie van gevoelige en theoretische kennis te bevorderen. Laten we een gemeenschappelijke adem vinden, nieuwe manieren van werken, denken en bestaan onderzoeken, en verbindingen creëren tussen diverse sensibiliteiten, praktijken en verhalen.

School Of Love (SOL) is een collectief uit Brussel. De leden van SOL zijn Amerikaans, Belgisch, Duits, Frans, Iers, Israëlisch, Italiaans, Servisch, Zwitsers, Joegoslavisch en hebben ook verschillende artistieke achtergronden. Ze ontwikkelen collectieve artistieke praktijken die mensen uitnodigen om manieren en vaardigheden te verkennen om samen te zijn en te handelen. Ze doen dit door liefde te benaderen als een manier van engagement in politieke en sociale sferen. Liefde is meer dan een gevoel: het is een keuze, een praktijk, een intentie.

Speeldata

Blijf op de hoogte

Volg ons!

@kunstencentrumbuda