Cinema, Podium en
Werkplek in Kortrijk

Alix Eynaudi

Chesterfield

taal: zonder tekst
ticket: €5
reserveren: via deze link of tel. 056/22 10 01

Chesterfield is een discipline die gelezen wil worden. Het is het resultaat van een verzameling ledermanipulatietechnieken toegepast op lichamen en goederen en ontwikkelt een doolhof van tekens waarin dans naar het oneindig zachte, doordrongen van oneerbiedigheid en genegenheid, wordt getrokken. Gebruik makend van poëzie als een choreografie, stelt Chesterfield een wisselende reeks van overeenkomsten tussen bewegingen, geluiden, lichamen, boeken, stoffen en licht voor. Chesterfield, op het kruispunt tussen de syntax van de dans, de muziek van beweging en de poëzie van het lichaam, is een lappendekengedicht gewoven met draden van leer en gecomponeerd met een sensuele cadans. Bij kunstencentrum BUDA gaan in februari boekenwormen de lucht in en worden ze vuurvliegjes.

With Anna Czapski, Diederik Peeters, Mathilde Maillard, Adva Zakaï, Hans Bryssinck, Rasa Alksnyte, Heike Langsdorf, Marine Thévenêt, Anna Rispoli, Emmanuelle Wattier et Martin Boutry, Pierre Huyghebaert and Sarah Magnan (Open Source Publishing)

Anna Czapski & Diederik Peeters are affiliated as artistic researchers to KASK & Conservatorium, the School of Arts of HOGENT and howest. The research project The Futurology of Cooperation is financed by the HOGENT Arts Research Fund.

Play dates

with the kind support of : Bundeskanzleramt Österreich.

Subscribe to our newsletter

Follow us!

@kunstencentrumbuda